Zaterdagmiddag ging ik weer terug naar het rustigere Moshi.Rolstoelen Krukken Lenen In Amsterdam Ik heb die avond weer met Akke en haar dames gedineerd, was gezellig. De pijn is niet weg zeg ik altijd maar ik kan er nu wel veel meer mee. Veel mensen worden getroffen door een opeenstapeling van problemen. Het hotel zelf was ook 3x niks en nog wel het duurste tot nu toe. We ontvingen tientallen van deze emotionele brieven. Mijn grootste twijfel is eigenlijk wat te doen als de klachten niet verdwijnen. Bekkeninstabiliteit en toch nog een tweede, derde enz. We gingen ook nog even langs bij een nicht van Moshi. De heer Coenen 68 uit Geleen heeft longemfyseem, diabetes en hartproblemen.

Ook inmiddels gescheiden waardoor de klachten toenamen. We hebben het gehad over reizen, religie, politiek, films. Ik heb daar in Nakuru ook erg moeten lachen om het nieuws op TV. Oke het was weer zwaar maar ik ben heel blij met mij twee jongens. En in een nog spannendere gebeurtenis speelde ook een leeuw de hoofdrol. Oh ja, en vers citroensap en bananenwijn was er ook. Meteen na aankomst in Kolo gingen we door naar de 4000 jaar oude rotsschilderingen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu