Wilt u onze Algemene Voorwaarden Gerechtelijke Procedure lezen, dan kunt u deze downloaden.De verschuldigde bijdragen dienen te zijn ontvangen door de stichting. Voor incasso`s van vorderingen kunt u natuurlijk ook een advocaat inschakelen. De wet op de uitzetting van een huurder is menselijker geworden. Burgerlijke Rechtsvordering komt aan de orde, samen met o.

De bemiddelaar moet neutraal zijn, onafhankelijk en onpartijdig. Bij deskundigen zoals bijvoorbeeld een psychiater moet u meestal het uurtarief betalen. Voor drie soorten rechtsspraak gelden drie verschillende griffierechten. Het griffierecht bedraagt het voor personen F 315 of voor bedrijven F 630. Bent u het niet eens met de beslissing op dat bezwaarschrift dan kunt u beroep instellen.

Het basis uurtarief verschilt van advocaat tot advocaat. Ik heb een probleem met mijn huurder of verhuurder. Voor vorderingen die niet in geld zijn uit te drukken betaald u F 55. Voor ondernemers bestaan weer afzonderlijke mogelijkheden. In dit hoofdstuk geef ik een overzicht van de mogelijkheden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu