Weer zo,n minister van begroting die geld nodig heeft.Er werden wat agressieve handgebaren uitgewisseld waarop één van de passagiers uit de auto sprong en met Mohammed op de vuist ging. Hij moest vol op de rem gaan staan en wond zich daar vreselijk over op. Ik mis onze burgervader zijn medeleven, de gedichten van moraalridder Tom. Lap,onze politiekers mogen weer hun rouw medeleven gaan betuigen. En de kranten baseren zich op getuigen, en blijkbaar zijn die verdeeld van wat ze gezien hebben, dat stel ik nu vast Tommy. Waarom niet ? Ze zullen in het vervolg twee keer nadenken voordat ze een misdrijf plegen. Waar haalt die hufter van een bart het dat het Sint Arnoutsvendel een neo-nazi organisatie zou zijn? Da's toch lachen, gieren, brullen.

In plaats van te zeveren over ons in te voeren vignet zouden we ons meer moeten richten op Europa. Een echte journalist vermeld zijn bronnen meneer Verstrepen. Weer zo,n minister van begroting die geld nodig heeft. Er waren op dat ogenblik twee kapsters en drie klanten aanwezig in het salon.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu