We zullen zien wat de mogelijkheden zijn voor deze man.Mogelijkheden Schuldeisers De surseance van betaling, gericht op sanering van de onderneming, kan alleen door de ondernemer worden aangevraagd. Schuldhulpverleners kunnen soms een oplossing van problematische schulden tot stand brengen. Biotechnologie is booming, dus tijd voor een nadere kennismaking. Dooms die zich zorgen maakt over de veiligheid op de Westerschelde en weet dat de hulp die geboden zou moeten worden bij rampen, ontbreekt.

Voorkom dat u achter het nest vist bij uw debiteuren. Wellicht dat we op deze manier sneller kunnen bewerkstelligen dat er nog meer woonvoorzieningen komen voor mensen met een psychiatrische aandoening, waar men begeleid zelfstandig kan wonen. Dan is het van belang om goed op de hoogte te zijn. Bij beslag is zeker sprake van aflossing van schulden.

Daarvoor dient de regeling wel goed onderbouwd te worden. Twee maanden geleden kon Air Exel een faillissement nog voorkomen. Hier zijn wel specifieke tijdslimieten aan verbonden. Ook het moederbedrijf EAG, ExelAviatonGroup, zit in grote problemen. Het kan ook gebeuren dat u van een debiteur die in financiŽle problemen zit een schikkingsvoorstel krijgt. Kunt u bezuinigen op energie, is de auto echt nodig en dergelijke.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu