Wat is er gebeurt met het basis principe van gelijkheid.Hoe men met 2 maten en gewichten werkt in de media. Iedereen heeft het hier over het vignet dat in Belgie zal ingeboerd worden. Ik heb een motor en een auto maar net zoals vele nederlanders kunnen we ook in Duitsland gaan winkelen of naar Sauerland gaan. De 9 overblijvende provincieŽn moeten denken dat Chicago nu aan de Schelde ligt. Aangezien Brussel geografisch nog altijd in Vlaanderen ligt, kunnen we daar nog wat mee verdienen alle wegen naar Brussel lopen door Vlaanderen. Getuigen beweren dat hij uit een auto met Nederlands kenteken stapte. De politie denkt aan een afrekening onder allochtonen. Antwerpen werd gisteren geplaagd door een reeks overvallen. Als een krapuul allochtoon een allochtoon onder de tram duwt nog niet bewezen.

Ze droegen een nylonkous over het hoofd en waren gewapend met pistolen. Of eens kijken hoelang de irritante en walgelijke extreem linkse chris duchoisoit of zoiets het volhoud in een watertank met hongerige pihranjas. Ik begrijp als nederlander wel het probleem in belgie, woon aan de grens en zie hoe erbarmelijk slecht de wegen in belgie erbij liggen. Het is hoog tijd om paal en perk te stellen aan de permissiviteit tegenover allochtone jongeren. Dus zitten we in de grijze zone, wat klaarheid zou inderdaad welkom zijn. Maar waarom konden de joden nergens terecht, in geen enkel land waren ze welkom.

Jullie kunnen het gewoon niet laten feiten te verdraaien,woorden in de mond leggen die nooit gezegd of geschreven zijn enz. Wel ofdat deze man niet eerst een hartinfarct had gekregen en dus eigenlijk eerst bezweken was daaraan vooraleer. Mag dan zonder sticker ? Technisch gezien sta je op de gewestweg he bij het kruisen.

Maar als we het dan over 1 europa hebben, dan ook overal betalen. De vermoorde jongeman was gehuwd met een Vlaamse, en woonachtig in Hoboken. Op de radio zei minister Dardenne dat zolang de Vlaminen niet meedoen, ze zullen worden beschouwd als "buitenlanders". Ten tweede was ik aan het werk op het tijdstip dat dit gebeurde en ik hoorde het nieuws reeds om 19h op de radio.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu