Voor de fiscus bestaat Tante Agaath alleen nog officieus.Agaath Lening Dergelijke leningen kennen namelijk de nodige fiscale voordelen. Ondernemers hoeven dankzij deze regeling geen woekerrentes af te rekenen en ook de geldverstrekker heeft er fiscaal baat bij. Startersleningen op de huizenmarkt werken averechts. UruzganLees alles over de missie naar Afghanistan, over de gevaren en de politieke besluitvorming. Leningen die u afsluit leiden tot een lagere belasting. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Geld van Tante AgaathSlim geld lenen voor uw bedrijfFamilie of vrienden die u startkapitaal verstrekken, kunnen daar fiscaal voordeel uithalen. Voor de fiscus bestaat Tante Agaath alleen nog officieus.

De meeste kredietreclames voldoen niet aan de regels. Alles over marktverkenning, het ondernemingsplan, de rechtsvorm, de bedrijfsnaam, de administratie en wat er nog meer komt kijken bij het starten van een bedrijf. Slaagt u als startende ondernemer, dan heeft uw financier fiscaal voordeel door de belastingvrije rente-ontvangsten. De naam is een paar jaar geleden veranderd in 'Regeling Durfkapitaal'. Fiscale voordelen woonkrediet, kapitaalaftrek, intrestaftrek.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu