Voor de betreffende huishoudens is een problematische schuldsituatie een serieus probleem.Iedere eerste zaterdag van de maand kun je in Delft helpen met koken vanaf 10 uur op de Niewelaan nummer 60. Maar we gingen wel langs de huizen in de rijke buurten om door de geopende brievenbus de lucht van vers gezette koffie op te snuiven. Tien procent van de Nederlandse bevolking leeft volgens de laatste gegevens op of onder de armoedegrens. Tijdens de wettelijke schuldsanering worden alle incassomaatregelen en renteopbouw geschorst.

Binnen een jaar is de provinciale subsidiepot van 1 miljoen euro voor projecten op het gebied van wonen, welzijn en zorg bijna leeg. In dat kader is al het een en ander tot stand gekomen. Een enkele keer kan de schuldenaar de gehele vordering alsnog terugbetalen. Of dat een andere schuldeiser het faillissement van uw klant aanvraagt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu