Verzekeringen kunt u regelen via een financieel adviseur van Attentiv.Advies Verzekeringen Verzekeringen kunt u regelen via een financieel adviseur van Attentiv. Ook in zakelijke dienstverlening zijn onze adviseurs volledig thuis. Online premie berekenen en verzekeren, kijk hier of u niet teveel betaalt voor uw autoverzekering of overige verzekeringen. Wij corresponderen bijvoorbeeld namens u met de maatschappij en zien erop toe dat een schadevergoeding zo vlot mogelijk wordt uitgekeerd. Mocht u met ons willen doorgaan als tussenpersoon, dan zorgen wij dat uw oude verzekeringen worden opgezegd en leveren we u de persoonlijke service die u van ons als klein kantoor kunt verwachten. Wij werken samen met veel grote banken en verzekeraars. Groene, goedkope, goedkoopst, goedkopere, goedkoopste, autoverzekeringen via www. Wij zijn op de hoogte van verzekeringen voor wonen, werken, lenen, sparen, beleggen, etc.

Een hecht team, waarin de individuele titel ondergeschikt is, geeft u de mogelijkheid om u verder te ontwikkelen. Verder kunt u altijd bij ons terecht met specifieke vragen of opmerkingen. Voor ons bestaan er geen "instap"drempels, wij begeleiden u vanaf het begin. Wij nemen u werk uit handen door de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades voor onze rekening te nemen. Na het afsluiten van een verzekering blijft ons kantoor u altijd van dienst.

Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat is opgericht in 1990. Online lenen, heeft u een financiering nodig? Regel nu online uw doorlopend krediet of persoonlijke lening. Bent u een flexibele teamspeler met kennis van zaken, dan willen wij u graag ontmoeten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu