Velen hebben een spaarverzekering afgesloten om de hypoteek te dekken.Spaarverzekering De spaarhypotheek bestaat uit een lening en een spaarverzekering. Dit is een geruststellende gedachte in geval van beursfluctuaties zoals we in de afgelopen jaren hebben gezien. Bij een spaarverzekering betaalt de verzekerde premies die een bepaalde basisrente opbrengen, die wordt aangevuld met een winstdeelname. Als u geen enkel risico wilt lopen, kies dan voor een hypotheekvorm waarbij u alleen gaat sparen met maandelijkse betalingen. Een spaarverzekering is een spaarformule die niet afhangt van een bank zoals gebruikelijk, maar van een verzekeraar. Als het wel kan, is het vaak niet voordelig om te doen. Velen hebben een spaarverzekering afgesloten om de hypoteek te dekken. Sparen voor bijvoorbeeld extra pensioen of dekking van uw hypotheek kan nu met een unieke spaarverzekering.

Een spaarverzekering voor een natuurlijk persoon wordt ook wel een Tak 21 verzekering genoemd. Op geen enkel ogenblik kunnen eventuele slechte resultaten van de financiŽle markten uw spaargeld negatief beÔnvloeden. Dit product kan toegepast worden voor een lijfrente verzekering of verzekering van een aflossingsvrije hypotheek. De oorspronkelijke algemene voorwaarden van uw contract blijven behouden.

De cijfers 10, 30 en 40 bij het woord CREST, verwijzen naar het maximumpercentage aan aandelen in het betrokken fonds. Onder bepaalde voorwaarden kan de roerende voorheffing vermeden worden. Jaarlijks kan de gewaarborgde rentevoet verhoogd worden met een winstdeling, afhankelijk van de resultaten van het fonds. Voor de lagere inkomens is deze hypotheekvorm minder interessant door de lagere fiscale aftrek. Die tussenpersoon beschikt over enige manoeuvreerruimte, d. Meeste beleggingsfondsen kunnen vooraf geen garantie geven over de uiteindelijke einduitkering.

Wij lopen vooraan in de vernieuwing om onze klanten competitieve producten van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Het is ons doel om producten te leveren die zo nauw mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Wat zijn de voorwaarden?Je spaart meestal een paar jaar. Je kunt niet altijd tussendoor geld van je rekening halen. Dit product biedt de combinatie van zekerheid plus de opbrengst uit beleggingen. De spaarrekening staat op nummer ťťn bij veel Belgen. Welke formule u ook kiest, u geniet steeds absolute zekerheid.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu