Veel van dit zootje zijn woonachtig in BelgiŽ, met Nederlandse, en Franse nummerplaten.Hierdoor dienen steeds meer zelfstandigen zoals juweliers hun zaak te sluiten uit angst om de financiele rampen die overvallen met zich meebrengen. Weet je wat? De Walen mogen hun wegenvignet en hun gesponsorde F1 Grand Prix de Wallonie invoeren, op voorwaarde dat de Vlamingen niet langer 5000 euro per jaar per gezin naar hen moeten transferen. Als je vindt dat een echt journalist zijn bronnen hoort te vermelden, dan lopen er niet veel rond in Vlaanderen! VRT, De Morgen, De Standaard. Ik ben het grondig beu, mensen laat u geen saharazand in de ogen strooien. Boerenbedrog, zij mijn overgrootmoeder altijd, en verkocht de kat voor konijn. Het bewijst nog maar eens hoe verdraagzaam en medelevend die gemeenschap wel is. Laat staan dat een Poolse trucker of een Duitse toerist gaat weten welke weg hij mag op rijden en welke niet. Blijkbaar kwam zelfs Leterme niet verder dan dat zij ging leren met den tram rijden. Volgens sommige omstaanders zou het slachtoffer onverwacht de weg zijn overgestoken.

Hij had zich in de tram bemoeid moet een ruzie tussen zes allochtone jongeren. Dat iemand dienst neemt in het leger er zulke ideeen op nahoud is totaal verwerpelijk, trouwens op zich is het verwerpelijk, het is echter niet verboden volgens de wet. Of het leger het recht heeft om deze mensen te ontslaan, daar kan ik volkomen mee akkoord zijn. Al de vervoerdiensten zijn onderworpen aan wettelijke voorschriften inzake technische controle en verzekering; de chauffeurs staan daarenboven onder geregeld geneeskundig toezicht. Er zijn naast al die probleemjongeren ook nog heel veel allochtonen die dit ook allemaal niet leuk vinden.

Men moet ook zorgen voor de nodige vermeldingen op de opbouw. Bendevorming dat zich over de grenzen uitbreid, en al meer georganiseerd is dan men wil toegeven, of onder ogen zien. Je bent aan het verkeerde adres, je moet je richten tot de kranten. Hij moest klappen incasseren en bezweek aan een hartstilstand. Dat ze dan fcking flitspalen zetten die brengen ook op. Zij, en zij alleen, zijn verantwoordelijk voor de allochtone mistoestanden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu