Vandaag verscheen een tiental vredesactivisten voor de politierechter in Den Haag vanwege een actie op 4 juli j.Deurwaarder Den Haag Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Naast incasso kan men tevens terecht voor het opstellen van kontrakten en advies over debiteurenbeheer. Voorafgaand protesteerden zij in toga, omdat niet zij maar minister van defensie Kamp terecht zou moeten staan, wegens het niet verwijderen van de illegale kernwapens in Nederland. De weduwe van Dirk van Leeuwen met hun zoon Jacob verm. De misleidende informatie verspreiding over het Iraanse nucleaire programma heeft kennelijk een nieuwe fase bereikt. De Noord-Koreaanse atoomproef dreigt een escalatieproces op gang te zetten. Zoon van Dammas van der Lindt en Adriana Jan Ogiersdr. Daarbij wordt er gemakshalve vanuit gegaan dat steeds grotere strafmaatregelen het beleid van de Noord-Koreaanse regering zullen veranderen.

Ook sommeerde het hof de kernwapensstaten ernst te maken met de afschaffing van kernwapens. Jan Centen, stamvader Overstraten; 't Hart, Oude Kerk 58. Deze uitspraak wordt door burgers wereldwijd gebruikt om hun regeringen onder druk te zetten en hun burgerplicht te vervullen, bijv. Heeft u een link met meer algemene, niet-commerciele informatie over deze categorie? Dan kunt u deze hier opgeven. Roermond en later van Gent, was zijn broer Mensonides 38-39. Het burgerrecht en de burgerplicht daarvoor ontlenen zij aan de Neurenberg Principes.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu