Vanaf 2007 komt er een nieuwe renovatiepremie in Vlaanderen.Voorwaarden Renovatiepremie 2007 Het is duidelijk dat hoe langer je lening loopt, hoe lager je maandelijkse aflossingen zullen zijn, maar ook hoe hoger het aan rente betaalde bedrag aan het einde van de rit. Je beschikt dan over een termijn van twee jaar om de werken te beŽindigen. Het moet gaan om noodzakelijke aanpassingen aan de technische of sanitaire installatie of aan de constructie van de woning om de woning aan te passen aan de lichamelijke gesteldheid van de bewoner. De precieze modaliteiten liggen evenwel nog niet helemaal vast. De chat is enkel beschikbaar op werkdagen tussen 9 en 19 uur.

Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. De vermindering is niet van toepassing op renovatiekosten die ook afgetrokken worden als beroepskost of als energiebesparende investering. Als de eigenaar vlug komt te overlijden kan je hiermee een goede zaak doen, in het andere geval kan deze formule heel wat duurder uitkomen dan een directe verkoop met een hypothecaire lening. Deze formule is ontwikkeld voor mensen die al een woning in bezit hebben die ze willen verkopen om een nieuwe woning te bekostigen. De meeste zekerheid, maar ook de duurste rente heb je met een vast rentetarief. Binnenkort zal je onze vrolijke vriend ook nog op andere plaatsen zien opduiken .

De bezoldiging van een privť-schatter kan niet hoger liggen dan Ä 250 excl. FinanciŽle steun van het Waals gewest voor het uitvoeren van werken die een woning verbeteren. In de plaats hiervan wordt het Kadastraal Inkomen van de eigen woning volledig vrijgesteld van belasting. De meeste banken bieden heel wat informatie on-line, het loont dus zeker de moeite eens al surfend de ronde te doen. Bovendien ligt de intrestvoet meestal hoger dan bij een klassieke hypotheek en betaal je instapkosten, beide meerkosten die je van je uiteindelijk kapitaal moet aftrekken om correct te kunnen vergelijken met de klassieke formules.

Je startrente zal het laagst liggen bij herziening om het jaar, om de 3 jaar of om de 5 jaar. Er bestaan twee mogelijkheden om te lenen voor onroerend goed. In het verleden gaven de periodieke herzieningen van de rentevoet nogal eens aanleiding tot willekeur en trok je als consument meestal aan het kortste eind. Ben je vertrouwd met de beurswereld en ben je bereid het risico te nemen, dan is deze formule misschien iets voor jou.

De werken moeten uitgevoerd worden door een geregistreerd aannemer. De middenweg is dat je de rente voor de eerste tien jaar vastlegt, met nadien aanpassingen om de vijf jaar. Deze premie kan ook door huurders aangevraagd worden. Hetzelfde geldt voor de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant, Waals Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. Op dat moment zal je het reeds terugbetaalde bedrag opnieuw kunnen lenen. Als je je spaargeld belegd hebt tegen goede opbrengsten is het in periodes van lage rente dikwijls ook beter van je spaargeld te laten waar het is, omdat het meer opbrengt dan de lening kost. Heb je onze dromedaris gezien? We zijn gestart met een reclamecampagne in de PubliNieuws, de plaatselijke streek-krant.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu