Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn.Persoonlijk Lening Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Handig omdat u niet hoeft te weten wat u precies vooraf nodig heeft. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties ook mogelijk bijvoorbeeld bij een verbouwing. Binnen uw kredietlimiet kunt u gemakkelijk geld opnemen.

In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de vaste rente berekend. Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Goed voor de waarde van het huis en voor uw eigen woonplezier. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu