Uw advocaat zal u daaromtrent nader kunnen adviseren.Advocaat Uw advocaat zal u daaromtrent nader kunnen adviseren. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een juridisch advies nodig? Stel hier vrijblijvend uw juridische vraag aan een advocaat in uw regio. Laurent is formeel geen verdachte in het proces, dat maandag begint in Hasselt. Het is verstandig in een vroeg stadium naar een advocaat te stappen. Hoofdregel is dan ook dat het ouderlijk gezag na de echtscheiding gewoon doorloopt. Maar lees ook altijd eerst het Carrière Centrum van Monsterboard.

Over je rechten bij sollicitaties, arbeidstijden en verlof, recht bij ziekte, ontslag en nog veel meer. Eventuele geschillen kunnen zij aan de rechter voorleggen. Burgerlijke Stand van de Gemeente waar u destijds voor de wet bent gehuwd. Daar vind je allerlei bruikbare informatie over onderwerpen die je loopbaan betreffen. Soms zal de rechter trachten partijen alsnog tot overeenstemming te brengen. Als u twijfelt, laat u zich dan eerst nader voorlichten. Laurent heeft ook besloten niet op skivakantie te gaan gedurende het proces, zo meldden Belgische kranten. Ook voor de gemeenschappelijke schulden moeten regelingen worden getroffen. Volgens sommige verdachten zou Laurent geprofiteerd hebben van de fraude en zou hij daar ook van hebben geweten.

Ook dan blijft het ouderschap voor beide partners bestaan. Indien het betreffende kantoor u hiervoor toch kosten in rekening wil brengen, zal altijd eerst vooraf met u overleg worden gevoerd. Uitgangspunt is dat het gezamenlijk gezag van de ouders na de echtscheiding doorloopt. De positie van de kinderen vraagt bijzondere aandacht. Zijn vader, koning Albert II, zei in zijn kersttoespraak vorige week dat "niemand boven de wet staat". De Nederlandse Orde van Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu