De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen.Aanvraag Lening Dat wil zeggen dat u een lening kunt afsluiten op uw 74e jaar waarvan de looptijd een of meerdere jaren bedraagt. Bij foute of onvolledige invoer wordt u bericht met de juiste instructies. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Het model is na een pilotfase van ruim een jaar op alle 250 kantoren in Nederland in gebruik genomen. Tot welke leeftijd kan ik in aanmerking komen voor een lening? De leeftijdsgrens is vastgelegd op 75 jaar. Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen.

Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. Zonder verbintenis van uwentwege en onder voorbehoud van de aanvaarding van uw dossier. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Indien u een achterstand heeft in de betaling van uw lening wordt u op een lijst genoteerd bij de Nationale bank van Belgie. Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Het is zelfs zo dat u een vermindering van het totaal terug te betalen bedrag krijgt wanneer u uw lening volledig vervroegd terugbetaald. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Op het kredietvoorstel moet hun erkenningsnummer zeker vermeld staan.

De totale kosten van de lening of het jaarlijkse kostenpercentage zijn dus de beste manier om te vergelijken. Allereerst geeft u aan welk bedrag u wenst te lenen en welk maandtermijn uw voorkeur heeft. Na al deze stappen wordt uw aanvraag verstuurd en zal u eveneens een kopij krijgen in uw mailbox. Om een goed beeld van uw financiele situatie te krijgen wordt er ook naar de inkomsten lasten gevraagd. De service die wij u bieden is totaal kosteloos en elke aanvraag wordt in alle discretie behandeld. Verder is het mogelijkniet verplicht het maandtermijn te verzekeren.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu