Terstond een Scud-raket naar Groningen bij zoveel onredelijkheid.Dat was eventueel nog wel op te vangen, maar doordat de bank totaal niet wilde meewerken en er een grote chaos was bij het inwisselen van de gulden naar de Euro werden betalingen uitgesteld en kwamen er incasso's. Ikzelf heb nog nooit met een incasso bedrijf van doen gehad. Voorkom dat u achter het nest vist bij uw debiteuren. Dus is in feite alleen de achterstand aan huur betaald en was het niet nodig geweest om al die flauwekul uit te halen, want zonder die incasso was het bedrag uiteindelijk ook betaald geweest.

Dat is bij een incasso bureau gekomen, 3 maanden totaal 6300 Euro waar ook weer kosten op kwamen. Als hij zoveel geld had gehad in die periode, hadden wij het echt wel geweten. De stichting heeft tot doel het verlenen van juridische hulp aan mensen en bedrijven die door onrechtmatig handelen van deurwaarders zijn benadeeld. Dat kan een stuk eenvoudiger en sneller en ook doorzichtiger voor de schuldenaar, wanneer het niet via al dit soort kanalen loopt. Kunnen ze t bij de 1 niet halen gaan ze t bij een ander proberen, nou dikke toeter he. Die 7,44 heb je vast met een grote glimlach overgemaakt achteraf . Aanvankelijk betaalt u voornamelijk rente en lost u weinig af.

Incasso kosten zijn bij sommige bedrijven een zeeeeeeeeeeeer rekbaar begrip. Ik kreeg zelfs een condoleancebrief waarin ik werd gecondoleerd met mijn eigen overlijden en veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Terstond een Scud-raket naar Groningen bij zoveel onredelijkheid. Wat mij wel steekt is, dat de criminelen nog vrij rond lopen en het slachtoffer er dik voor gestraft wordt. Lijkt erop dat iemand aan de verkeerde knoppen zit te draaien daar bij IBG. Een vloek ontsprong aan mijn geagiteerde stembanden. Aanvullende informatie, die bij het innen van belang kan zijn. Dan krijg je na een jaar plots allerlei dwanbevelen van deurwaarders etc.

Nee hoor, er werd een incassobureau bijgehaald en dat wilde natuurlijk incassokosten hebben. Gevolg kan zijn dat de ondernemer zelf in betalingsproblemen raakt. Mijn zus kreeg gisteren ook zo'n brief van het IBG. Maar ja, soms heb je moeilijkere tijden met drukte enz. Analisten zijn laaiend enthousiast of zien het fonds als eeuwige belofte. Dat heb ik geweigerd en heb naar een specificatie van de kosten gevraagd.

Kortom, wacht niet tot het echt te laat is, hoe eerder hoe beter. Post van de Informatie Beheer Groep is nooit goed nieuws geweest. Als de hoodsom maar Euro 22 is het percentueel gezien wel een verdubbeling, maar dat is niet de schuld van het incassoburo. Nu dankzij 1 brief van het incassobureau is het 43 euro 95. Het is onmogelijk om goed te reageren op jouw vraag, omdat het bedrag van de hoofdsom ontbreekt. Fijn gestudeerd, stufi omgezet naar lening omdat ik studie niet heb voltooid. Dat komt van een lening die drie maanden heeft gelopen. Ik ben heus niet iemand die rekeningen opspaart totdat incasso brieven komen, integendeel. Ik hoop dat het jou nooit overkomt, maar het zou je gevoel voor de medemens ook misschien eens een keer doen veranderen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu