Speciaalzaak te Aalst, voor koloniale kasten, antieke deuren, koffers.Plateel Antiek Winkel in het Noord Hollandse dorp Benningbroek in een orgineel stolpboerderij. Met agenda, overzicht van de experts en diverse links. Schaatsen met de bekende Hindelooper schilderkunst. Teksten en advies over Nederlandse historische interieurs. Gespecialiseerd in kunst en kunstnijverheid uit de periode 1900 tot 1940. Specialist in fonteinen, tuindecoratie en schouwmantels gehouwen uit oude Franse witsteen.

Zeer gedetailleerd zilveren miniatuur klok model friese stoelklok. Wit porseleinen vormstuk van een zittende schone op een rots. Met informatie over het huren van een eigen tafel en over de Jordaan. Een collectie van beelden, schilderijen, meubelen, kandelaars en works of art.

Beschilderd met een grillig decor van gestileerde bloemen. Kennismaking met Piet en Coby, nieuws, route en foto's van de voorraad. Wit porseleinen vormstuk met blauw en verguld decor. Ook roosgeslepen diamanten in oud Hollandse zetting komen voor.

Tabakspot met de bekende Hindelooper schilderkunst. Gespecialiseerd in haute-epoque, Europese kunstvoorwerpen en meubels van middeleeuwen tot 18de eeuw. Zware metalen Douglas DC-3Dakota tafelgasaansteker. Halfportret van een jongetje met kanten kraag en grote hoed.

Meubelgroothandel in grenen meubelen, geļmporteerd vanuit het buitenland. Veilinghuis te Leiden met online catalogus van de veilingen. Handpainted Tiles by Pamela NcNay, Big Blue Heaven, bigblueheaven. Met veel voorkomende vragen over Gispen en de antwoorden. Ontwerp uw eigen tafel en bekijk de collectie online. Prachtig zwaar porseleinen tafelstuk ivv bloemen in vaas. Uniek Delftsblauw 3-delig vazenstelVoor de echte kenner en verzamelaar, een uniek met de hand geschilderd vazen stel. Grote blokvaas26 cm van Flavio Poli,Murano jaren 60.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu