Soms vraag ik me af of mensen expres de meest slechte reclame maken.Reclame Lenen Nederlanders ergeren zich massaal aan televisiereclames over leningen. Er is een voorstel in de tweede kamer om hier iets aan te doen. Dat is bijna net zo dom als gaan lenen bij vage bedrijfjes als lenen. Dat onze hebzucht dan eindelijk inziet waarom het gaat. En dat geldt ook voor reclame om je met hulp van de biertender thuis eens gezellig een stuk in je kraag te zuipen. Op de televisie, is die zo indringend en onbeschoft. Ook ik vind de reclame walgelijk, en gebruik de reclames om even naar het toilet te gaan, nou en dat zegt volgens mij al genoeg. De meeste kredietreclames voldoen niet aan de regels. Bij ons is de financiering vorm afhankelijk van uw besteding.

Als je iets nodig hebt, dat wegens armoede via de bijstandswet, door je gemeente kan worden vergoed, dan doet men daar wel eens een voorstel of wil men bemiddelen om daar geld voor te lenen. Is er een huis te koop? Dan vindt u het zeker hier. Soms vraag ik me af of mensen expres de meest slechte reclame maken. Harry Potter Nostalgic Steel Metal Sign, ca 30 x 40 cm. Het Nibud vindt het verstandig dat studenten geld lenen bij de IBG. Nee maar die waren zelf zo dom om te gaan beleggen met geleend geld. Laagopgeleiden hebben de minste problemen met reclames over leningen. Je kan tegenwoordig bijna geen reclame meer wegzappen. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Met een grote glimlach praten ze je zo het ongeluk in en we doen allemaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is om diep in de schulden te zitten en maar te lenen als je geld nodig hebt. Je kan dus beter de studie geen jaartje uitstellen. Nou, de reclames voor tabaksartikelen zijn al verboden.

Dat zal wel niet mogelijk of heel erg moeilijk zijn. Want in Naam de Koningin, moet je als je ineens arm wordt ook nog onredelijke in hoogte stijgende, boete betalen, als het je niet lukt om opt tijd te kunnen betalen. Ook ik ken verhalen van mensen die in de schuldsanering kwamen door hun lening die ze niet meer konden aflossen. De overheid geeft hier dus absoluut het verkeerde voorbeeld. Via dwangbevelen voor mensen die door omstandigheden termijnen niet op tijd kunnen betalen, rijdt de Majesteit mee op de strontkaar van deurwaarders en op de modderschuit van geldleners. Maar wat wel mogelijk is, dat is bij wet vastleggen, dat over een geleend bedrag, in zijn totaliteit, niet meer dan een klein percentage aan rente mag worden berekend. Wat mij ook zo misselijk maakt is dat ze mensen proberen te lokken om schulden te krijgen zoals al werd gezegt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu