Scheiding en omgangGids bij echtscheiding en omgangsregeling.Scheiding Gelukkig komen de meeste ouders hier samen wel uit. De Raad voor de Kinderbescherming heeft 21 vestigingen door het hele land. Kim Clijsters heeft de halve finales van de Australian Open bereikt. Als u het niet eens bent met de beslissing van de rechter, kunt u in hoger beroep gaan. Clijsters begon goed aan de eerste set en liep al snel 2-0 . Voor het gemak is deze brochure in de mannelijke vorm geschreven.

Tegelijk meldt de 24-jarige tennisster dat ze haar comeback maakt in het zwaar bezette tornooi van Parijs, vanaf 5 februari. De informatie in dit onderdeel kunt u ook als filmpje bekijken. Indien uw ex-echtgenoot het ouderlijke gezag alleen uitoefent, is hij helaas wel gerechtigd zijn kinderen mee te nemen naar het buitenland. Ieder kind heeft recht op een goede verzorging en een goede opvoeding. In overleg kunnen de ouders voor hun kinderen een omgangsregeling bepalen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu