Reclames die leningen aan de man proberen te brengen, voldoen in de meeste gevallen niet aan de regels.Deze schuld betreft altijd een lening; bij een bank, vrienden of hun ouders. UruzganLees alles over de missie naar Afghanistan, over de gevaren en de politieke besluitvorming. Steeds vaker blijkt, dat jongeren meer geld uit geven, dan dat ze hebben.

Reclames die leningen aan de man proberen te brengen, voldoen in de meeste gevallen niet aan de regels. Het kost geld en achteraf kunnen er problemen ontstaan. Ook voor studenten is het gemakkelijk een lening af te sluiten, het studentenkrediet. Informatie over de tegemoetkomingen en over het indienen van een dossier kan telefonisch bekomen worden op het nummer 02 204 14 02 van maandag tot vrijdag, tijdens de voormiddag. Jongeren die lenen om leuke dingen te doen of mooie spullen te kopen, leven boven hun stand. De bouw van een viertal lokalen bij de basisschool in Daranpur is inmiddels voltooid. Bij een bank kan tegenwoordig zeer gemakkelijk een lening worden afgesloten. Algemene Directie Regulering en Organisatie van de Markten; Dienst Krediet en Schuldenlast. Daarbij kan, na gedeeltelijke aflossing, weer gemakkelijk worden opgenomen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu