Reageer altijd op een incassobureau of deurwaarder.Deurwaarder Incasso Onze expertise ligt op het gebied van geldvorderingen, huurincasso, ontruimingen, mediation en het verlenen van juridisch advies. Blijkbaar houdt men de schuldenaar graag aan een lijntje immers dat brengt voor het kantoor inkomsten. De exploitatie van een incasso-, rechtspraktijk en een juridische adviespraktijk alsmede het houden van toezicht bij veilingen. Wacht niet te lang met het vragen van juridische hulp. De laatst genoemde deurwaarder kwam na enige weken met een kennisgeving tot loonbeslag. Het verschil zit 'm blijkbaar in jeugd-deliquent gedrag met een werkstrafje voor de leeftijds-groep; een jaartje later komt volgens de regeltjes justitie in zicht. Europees marktleider op het gebied van Credit Management Services en incasso.

Krap 10 dagen later kwam men wederom met dezelfde kennisgeving van loonbeslag, echter met de meerkosten incasso. Tijdens de periode van de zwart-wit-tv zal zoiets ook zijn voorgekomen. Geld dat u betaalt aan een incassobureau gaat altijd eerst van de kosten af en dan pas van de schuld. Te beginnen bij verplicht vrijwilligers-werk tegen behoud van uitkering. Organisaties zijn deze groep uit het oog verloren door het in stand willen houden van hun eigen netwerk.

En ik droom overdag, als ik even loslaat wat me bezighoudt. Uiteraard komt daarna het voorstel om de AOW-leeftijd hoger te stellen; iedereen aan het werk. Vraag altijd om een specificatie van de schuld en apart van de kosten. Ik wil het eens hebben over de ouders die uiteindelijk over de drempel stapten om hulp te vragen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu