Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek.Lening Bank De lening zal genoteerd worden in Zürich en Amsterdam. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Plan uw mensualiteiten in functie van uw specifieke projecten. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Dit vijfcijferige telefoonnummer is bereikbaar binnen en buiten Amsterdam. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. Binnen uw kredietlimiet kunt u gemakkelijk geld opnemen.

Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden. Direct geld lenen met goud, auto, motor of electronica als onderpand. Wij voerden voor u reeds een grondige marktstudie uit en selecteerden de beste formules van andere instellingen. De gehele looptijd hetzelfde vaste lage bedrag per maand. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu