Persoonlijk en makkelijk online geld lenen in Belgie.Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde vragen. De totale prijs betreft de totale prijs van het krediet inclusief de hoofdsom over de gehele looptijd. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. Auto, caravan, camper, boot, verbouwingen, overname . KredietPartners is gespecialiseerd in het verstrekken van consumptieve kredieten, zowel telefonisch, via ons kantoor, als per internet.

Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen.

Mooi en betaalbaar, voor uw bruiloft, receptie en ceremonie. Kredietkaart met snel en voordelig krediet. Overname van uw lening en samenvoeging van kredieten.

De creditcard waar u meer mee kunt dan met andere . Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Lening voor je studie nodig? Vergelijk de gewenste leningen en kijk waar je voordelig uit bent.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu