Ouders als bank De ouders lenen een bepaald bedrag aan hun kind.Contract Lening Ouders Het ereloon van de notaris, is afhankelijk van hoe groot de lening is. Hoe lager je inkomen en hoe groter je gezin, des te voordeliger wordt ze. Starterslening De gemeente Utrecht wil het huurders van een zelfstandige of onzelfstandige huurwoning gemakkelijker maken om in Utrecht een woning te kopen. La connexion avec notre ordinateur central est interrompue pour une période indéterminée.

De lening ten laatste terugbetalen als je 75 jaar wordt. De woning waarvoor geleend wordt, ligt in het Vlaams Gewest. Met het verstrekken van een lening onder gunstige voorw. Geen andere woning in volle eigendom of vruchtgebruik hebben. Als je binnen die bepaalde termijn geen lening kan afsluiten, dan is er ook geen verkoop. Een verdubbeld kapitaal bij overlijden door ongeval.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu