Optreden in de Gereformeerde kerk in Broek op Langedijk.Roeien, kanovaren en surfen kan men in het Oosterdelgebied in Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk. Beroemd om zijn unieke combinatie van windmolens en groene houten huizen uit de 17e Eeuw. Optreden in de Gereformeerde kerk in Broek op Langedijk. In sommige delen mag eveneens gemotoriseerd worden gevaren. Op iLocal vindt u alle bedrijven, producten en diensten. Een eigentijds educatief museum over het ontstaan, de achtergronden en tradities van jodendom, christendom en islam.

Het openluchtmuseum in Arnhem geeft hier algemene, historische en praktische informatie over het museum of de activiteiten. In het noordelijkste deel van Friesland, direct aan de Waddenzee, ligt in het beschermde dorpsgezicht van Moddergat museum 't Fiskershúske. Daarnaast is er echter ook volop ruimte voor een breder repertoire. Het opent zijn deuren met een nieuwe expositie op zondag 1 april. Pioniers in de polder van waterwolf tot nieuw land. Ook voor de stuurlui aan wal een prachtig schouwspel. Op de plaatsen waar dat mag, is de maximum snelheid van 6 kilometer per uur. In dit bijzondere openluchtmuseum worden de herinneringen aan de verdwenen kustvisserij en de visserscultuur levend gehouden.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu