Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur.Voorbeeld Incasso Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht. Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. De eerste was dat we in de internet top 100 staan, op de 59ste plaats met mijnbrieven. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso. Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden.

Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. We zullen op dit subdomein ook informatie toe gaan voegen over diverse onderwerpen op het gebied van leningen en andere financiele onderwerpen. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu