Ook verenigingen en stichtingen kunnen een Actief Krediet afsluiten.Krediet Zowel tijdens de start, doorgroei en voortzetting van een bedrijf zijn er middelen nodig om het bedrijf te laten draaien. De striktere regels vloeien voort uit nieuwe regels voor de financiële sector. Analisten zijn laaiend enthousiast of zien het fonds als eeuwige belofte. Biotechnologie is booming, dus tijd voor een nadere kennismaking.

In tweederde van de gevallen zijn deze uitingen niet op orde. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt. Hoe dat komt? Wij bieden u kennis en kunde in geldzaken. De rente over uw hypotheek is nog maar maximaal 30 jaar aftrekbaar.

Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu