Ook is het belangrijk te weten wat het Bureau Krediet Registratie doet en wat u moet doen bij dreigende problemen.Bureau Kredietregistratie (BKR) Ook is het belangrijk te weten wat het Bureau Krediet Registratie doet en wat u moet doen bij dreigende problemen. Naast geld leningen doe wij inkopen en verkopen marge goederen. Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen.

Bkr notering en registratie is niet van toepassing. Wij geven de hoogste goudprijs en hanteren de laagste rente. Uiteraard staan wij persoonlijk tot uw beschikking voor een verstandig leenadvies. Bekijk alle artikelen waarvan de naam begint met BKR.

Geldproblemen, schuldsanering kunnen opgelost worden ook daar. Toch wordt er niet alleen maar negativiteit registreerd. Klanten betalen geen rente, maar zijn bewaarkosten verschuldigd bij het ophalen. Als pandjeshuis, ook lommerd genoemd verpanden wij of belenen diverse goederen. Diverse financiers zorgen ervoor dat u geld kunt lenen ondanks bkr-notering.

Onze juwelencollectie ringen, kettingen, oorbellen, hangers, enz. Als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, bent u ook bekend bij het BKR. Tevens geven wij u een uitleg over de diverse vormen van leningen. Geregistreerd worden kredieten met een minimale looptijd van 3 maanden, die zijn verleend aan een natuurlijke persoon inclusief bijvoorbeeld ondernemers met een eenmanszaak, en die tussen een bepaalde ondergrens en bovengrens liggen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu