Obligatielening = lening die opgesplitst is in kleinere gedeelten.Onderhandse Lening Er wordt dan een tweede hypotheek gesloten en derhalve wordt de derde eveneens medeschuldenaar en hoofdelijk aansprakelijk bij wanbetaling. Maar de kans is dan dat de opdracht niet wordt uitgevoerd, omdat de prijs niet binnen de limiet valt. Een rente die normale mensen niet zonder schaamrood op de kaken durven te vragen.

Euronext 100 = 100 grootste ondernemingen die zijn genoteerd aan Euronext. Denk je dat de koers omhoog gaat? doe een koopadvies. Hierdoor kan het gebeuren dat er foute informatie online staat. De bank loopt door vervroegd aflossen toekomstige rente mis en dat wil ze vergoed zien. Hiermee verklaart u, dat u niet meerdere hypotheken op uw pand zult afsluiten. Of er een navordering uit de bus komt weet ik niet, want alleen de fiscus oordeelt over uw feitelijke situatie. Aan bepaalde aandeelhouders bijzondere bevoegdheden toekennen. Op basis van de overwaarde op de eigen woning van een derde.

De provisie bedraagt meestal een percentage van de leensom. Als een bank geld goedkoper uitleent dan het zelf moet lenen op de kapitaalmarkt. De overheid geeft staatsobligaties uit die door institutionele beleggers, particulieren en buitenlandse organisaties gekocht kunnen worden. De overheid leent ook geld uit dat tijdelijk over is als de inkomsten groter zijn dan de uitgaven. Prospectus = een boekje waarin allerlei bijzonderheden staan van de onderneming die de effecten uitgeeft.

Met lichte dwang van de rechtbank goederen of geld bij uw niet betalende debiteur ophalen. Vaak is het beter om eerst een afspraak te maken met een hypotheekadviseur om te kijken welke mogelijkheden er zijn op basis van het huidige inkomen. Omzetten van zwart geld in geld waarover zogenaamd wel belasting is betaald. Spaarders met een hoog inkomen of groot vermogen kopen aandelen van een NV. Vergoeding voor de ruimte die uw effecten innemen in de databestanden van de bank. Een bankgarantie wordt bijvoorbeeld afgegeven als een klant uw pand koopt en u de zekerheid wilt hebben dat de koper betaalt bij de overdracht.

Rekeningcourantkrediet dat doorlopend beschikbaar is. Het maximum bedrag waarvoor u, volgens de statuten, in een bv of nv aandelen mag uitgeven. In feite wordt de borgsteller medeschuldenaar van de hypotheek. Ondernemingen kunnen met geld dat tijdelijk over is winst beleggen door aandelen en obligaties te kopen van andere ondernemingen of instellingen. Als je denkt dat de koers omlaag gaat doe je een verkoop advies. De rente die u betaalt als u niet op tijd schulden aflost.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu