Nooit meer onverzekerd op reis. Vergelijk doorlopende reisverzekering.Verzekeringen Vergelijk Ga goed verzekerd op reis! Bespaar veel op uw reisverzekering. Ook financieringen en hypotheken kunt u direct berekenen. Op Polisbank kunt u online polisvoorwaarden bekijken en printen. Indien u een polis sluit, dan ontvangt u een polis van Nedasco. Veel mensen kunnen weer van zorgverzekeraar veranderen. Dat zegt de ombudsman Jan Willem Wabeke in een interview met het Algemeen Dagblad.

Verzekeraars en tussenpersonen hebben een gebrek aan kennis over de producten die zij verkopen. Bekijk wat uw polis van 2007 precies dekt en waar u voor zorg terecht kunt. Bereken nu de voordeligste autoverzekering voor u! Bereken nu een voordelige autofinanciering.

Als een persoon is overleden zal er een uitvaart komen in de vorm van een begrafenis of crematie. Vul uw situatie en wensen in en maak zo een selectie uit alle polissen van 2007. Met vragen kunt u terecht bij uw tussenpersoon Van der Wal Assurantien.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu