Nieuwe regels ziekteverzuim Ziek zijn is nooit leuk.Als je onder de 12 bent, zorg er dan voor dat je ouders deze ook lezen. Videokaart en monitor die een resolutie van 800x600 of hoger aankan. Je mag alleen fatsoenlijk taalgebruik hanteren op de forums van Online Soccer Manager of in persoonlijke berichten. Zo zijn er kompassen, is er een databank en een meldpunt. Vijf vragen over het nieuws van de afgelopen 24 uur.

Later bogen de Amerikaanse autoriteiten zich over mogelijkheden voor de gevangenen een soort proces te houden. Hoe meer samenhang, hoe beter het resultaat zal zijn. Het betreft GPS-instrumenten die op zowel op buggy’s kunnen worden bevestigd als meegedragen kunnen worden door de speler.

Externe link De Voedsel en Waren Autoriteit VWA ziet toe op de naleving van de Tabakswet. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu