Nadat de verzekering heeft uitgekeerd, stopt de verzekering.Overlijdensrisico Verzekering Deze flexibele verzekering biedt u bij overlijden de zekerheid van een aanzienlijke uitkering ineens. Wilt u advies op maat? Maak nu een afspraak met een adviseur. Nadat de verzekering heeft uitgekeerd, stopt de verzekering. De hoogte van het bedrag en de looptijd bepaalt u zelf. Een overzichtelijk pakket met 3 basisverzekeringen die iedere huiseigenaar nodig heeft. Dit product kunt u onder andere combineren met een aflossingsvrije hypotheek of een zogeheten fondsenhypotheek, al dan niet vereist door de geldverstrekker van uw hypotheek. Hoe houdt u rekening met het risico van vroegtijdig overlijden van uw zakenpartner of compagnon? Kijk en vergelijk.

Kijk in de brochure voor een overzicht van de tarieven en dekkingen. Oversluiten is vrijwel altijd mogelijk, maar check de voorwaarden. Is afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag en van de leeftijden van de verzekerden. Ondernemen is risico nemen, maar wel graag goed verzekerd en tegen een lage risicopremie. Met dit product wordt bij het overlijden van u of uw partner een kapitaal uitgekeerd voor aflossing van uw hypotheek, waardoor het huis gedeeltelijk hypotheekvrij beschikbaar komt voor de nabestaanden. Maak hier uw berekening voor u elders een schuldsaldo afsluit. Deze prijsaanpassing geldt voor alle nog te vervallen premies.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu