Naast deze kosten blijf je de jaarlijkse pakketbijdrage betalen.Ik ben begonnen Mijn Postbankpas aan te vragen, maar heb het aanvraagproces niet afgemaakt. Wat ik wl weet, is dat ik die bundel niet ga kopen. Geen inspiratie? Bekijk de vele pasvoorbeelden van andere Postbankklanten in de paskamer. Het blijft natuurlijk wel een elite-clubje met slechts 6. Wanneer u al een Giropasbasis hebt en Mijn Postbankpas aanvraagt dan blijft uw huidige Pincode ongewijzigd. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en ook nog gefeliciteerd met je verjaardag.

Lekker hoor ik verheug me er al op met deze vooruitzichten de kerstboom uit de garage te halen of zal ik dit jaar is een hele echte kopen en het hele huis te versieren. Kerst vieren we wel, maar dan wel lekker lui in piama op de bank knus de lichtjes en kaarsjes aan gordijnen niet open wel als het zou sneeuwen verwaming op behagelijk en lekker rommelen in huis. Voor deze serie heb ik een ouder personage bedacht dat inmiddels niet meer in de serie voorkomt. Omdat het schilderij zonder de twee middentoeschouwers wl, maar zonder de twee linkertoeschouwers nt beter wordt, zou ik ze lekker allemaal laten staan. Heb je alles gehad dan krijg je ook nog zo iets, alles met vleugels is aan mij niet besteed condooms zijn voor mij voltooit verleden tijd maar toch moet ik bij het lezen van het berichtje even de wenkbrouwen fronsen. Wanneer u de nieuwe pas binnen heeft, mag u de oude niet meer gebruiken. Je ontwerpt je eigen Postbankpas en hebt deze binnen 6 werkdagen in huis. Mijn Postbankpas is een Giropas waarbij de Postbank u de mogelijkheid biedt om zelf het uiterlijk van de pas te bepalen. Nee, die hebben die monopolistische klootzakken inmiddels ook allemaal weggehaald.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu