Misschien heb je zelf ook schulden en wil je daar vanaf.Schulden Jongeren Verder moet je natuurlijk op een rijtje zetten bij wie je schulden hebt. Vraag een vriend of vriendin mee te denken met het maken van dit plan. Misschien heb je zelf ook schulden en wil je daar vanaf. Je wordt na vijf seconden automatisch doorgeschakeld naar dit tabblad. Ga praten met je schuldenaren en vertel ze hoe je het wilt gaan oplossen. Belangrijke maar vooral leuke nieuwtjes uit het nieuws.

Maak een afspraak met de instanties waar je schulden hebt en maak een voorstel voor een betalingsregeling. Handig als je een scriptie wilt schrijven of een werkstuk of juist iets leuks wil lezen. Jongerenloket van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met informatie en tips over het oplossen van schuldproblemen. Binnenkort een voorbeeld van een betalingsvoorstel. Van de jongeren die nog bij hun ouders wonen heeft één op de drie een schuld van gemiddeld 750 euro. Maak zo een plan hoe je ervoor kan zorgen dat je veel minder uitgeeft dan je krijgt. En wat als je er echt niet meer uitkomt? Dan kun je hulp vragen bij de gemeente.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu