Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Kunt u geen lening of hypotheek krijgen? Hier kan dat wel. Op deze manier krijgt u makkelijk een beeld van welke lening bij u past. Mooi en betaalbaar, voor uw bruiloft, receptie en ceremonie. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. De gehele looptijd hetzelfde vaste lage bedrag per maand. Juist voor mensen die gaan trouwen is het belangrijk dat er eens naar hun financiële plaatje wordt gekeken. Bij ons is de financiering vorm afhankelijk van uw besteding. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen.

Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Houd jullie uitgaven voor de bruiloft bij op de Online Weddingplanner van Planyourwedding.

Interesse? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan middels bovenstaande link. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Vraag vandaag nog online een lening aan en profiteer van een lage rente. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. Catwalk is een spetterende band voor receptie, diner dansant. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu