Met jou zijn er nog duizenden die ook niks extra krijgen.Ik Heb Schulden Aangande je schuldsanering kan ik weinig melden, daar ik te weinig van die materie af weet. Dat hangt ervan af of u de erfenis aanvaardt of niet. Ook begrijp ik best dat de instanties niet willen helpen,net als hier op dit forum zullen daar ook wel mensen zijn die eerst oordelen en dan pas luisteren. Het goed wordt niet geleverd of het geleverde goed stemt niet overeen met mijn bestelling. Je hebt door een fout een dubbel inkomen ontvangen. Het alleen melden van het probleem is hier absoluut niet voldoende.

Als ik studeer krijg ik de beste ideeen, dus als ik ze nu niet opschrijf of in praktijk breng, vergeet ik ze weer. Eerst zal de woningstichting een deurwaarder inschakelen. Bel alle schuldeisers en leg uit waarom je nog niet hebt kunnen betalen. Natuurlijk is het fout ingeven van getallen door anderen niet jouw schuld. Ik weet dat mij ook een groot deel te verwijten valt,ik had beter na moeten denken en niet alles zomaar moeten aannemen. Deze deurwaarder heeft vervolgens een vonnis van de rechter nodig.

En helaas ben ik 1 van de weinigen in Nederland die geen kerstextraatje krijgt van gemeente of iets dergelijks. Eene schuld is thans altijd een kwaad; alleen eene inschuld is een goed. Het is heel gemakkelijk met een vinger te wijzen als je zelf nog nooit in zo'n positie hebt gezeten. Doet u de deur niet open, dan kan deze geforceerd worden. Ik zou willen dat ik je een goede raad kon geven, maar weet het ook even niet. Des doods schuldig is eene van de weinige zegswijzen, uit vroegeren tijd behouden, waarin een bijvoegl. Met jou zijn er nog duizenden die ook niks extra krijgen.

Als ik eenmaal begonnen ben ga ik vanzelf heel lang door. Leen geen geld, noch via een financiŽle instantie, noch van familie of vrienden, om je rekeningen te betalen. Het zal het zal heel moeilijk worden,aar heb nu weer een klein beetje hoop. De theorie is mij bekend, maar de praktijk is toch anders. Maar als je altijd netjes betaald hebt zou je, in mijn optiek, wat krediet moeten hebben opgebouwd. De deurwaarder mag alleen beslag leggen op uw eigen inboedel.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu