Men is bij ons dus verzekerd van echte hulp bij de oplossing van schulden.Bij Schulden Wanneer?De aanvrager moet een inkomen hebben op of vlak boven het bijstandsniveau om voor kwijtschelding of vermindering in aanmerking te komen. Het is heel gemakkelijk met een vinger te wijzen als je zelf nog nooit in zo'n positie hebt gezeten. Het klinkt bot , maar als je niet inziet dat het je eigen schuld is is er geen hoop op verbetering. Ik heb hier geen medelijden mee, het is je eigen stome fout hoor. Wat een tranentrekker, maar het is niet je eigen schuld nee hoor.

Met jou zijn er nog duizenden die ook niks extra krijgen. Dat is nu de moeilijkste en belangrijkste stap om te nemen. Het alleen melden van het probleem is hier absoluut niet voldoende. Maar als je altijd netjes betaald hebt zou je, in mijn optiek, wat krediet moeten hebben opgebouwd.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu