Maar als de uitleenpost klaar is, kan men met een recept van de huisarts hier een rolstoel of krukken lenen.Krukken Lenen Hij kan zich door de modderstraten slechts voortbewegen op een paar krukken die hij zelf van takken heeft moeten maken. Daarom blijft de belangstelling onverminderd groot. Zaken als een rolstoel, een doorligmatras en krukken zijn nu niet te krijgen. Zij probeert voorzieningen voor patiŽnten te realiseren die niet via de normale begroting aangeschaft kunnen worden. Aan het lenen van hulpmiddelen en verpleegartikelen zijn geen kosten verbonden, tenzij u een artikel langer nodig heeft dan zes maanden. De Zeeuwen zijn twaalf jaar geleden begonnen met het opknappen van het ziekenhuis. De uitleenpost voor medische hulpmiddelen kan straks ook deze man helpen.

Een complete keuken die overbodig was in een ziekenhuis uit Zierikzee werd vervoerd naar Baraolt en doet daar nu al tien jaar dienst! En wat te denken van het voedsel. In de zomer komen dan tientallen mensen uit Goes om daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. Voordelen en korting bij organisaties waarmee Almer voor u afspraken heeft gemaakt.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu