Maar al uw goedkoper lenen door uw krediet oversluiten.Krediet Lenen Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Sommige soorten leningen zijn veel duurder dan andere. De Persoonlijke Lening van Postbank heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk. Als u een Persoonlijke Lening heeft afgesloten, wordt het gehele bedrag van uw lening op uw girorekening bijgeschreven.

Een korte samenvatting van de voor-en nadelen van verschillende leenvormen. De meest gunstige lening voor u is waarschijnlijk een ander soort lening dan een lening voor uw buurman of collega. Bij een Persoonlijke Lening weet u vooraf hoeveel u leent en hoelang en hoeveel u moet betalen. Zo weet u precies wanneer, hoelang en hoeveel u gaat terugbetalen. Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu