Let op! U kunt geen nieuwe lening afsluiten met een BKR-codering.Daarbij wordt van de overwaarde van uw oude huis gebruik gemaakt. Dat is zes procent meer dan een jaar eerder en het hoogste bedrag dat het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS ooit gemeten heeft. Een hypotheek is een product met een hele lange looptijd, vaak wel 30 jaar. Hypotheeklasten De maandelijkse lasten die u hebt aan aflossing en premies. Rendement De opbrengst van beleggingen of gespaard geld. Als we naar de beleggingshorizon kijken, lijkt beleggen aantrekkelijker lijkt dan sparen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord.

Consumptief krediet is een bankterm voor kredietvormen die worden gebruikt voor de aanschaf van goederen met beperkte houdbaarheid. Hypotheekrente De rente die u betaalt over uw hypotheek. Koopsom Het afgesproken bedrag dat u voor het huis moet betalen of krijgen. Voor dit deel zouden wij u vanwege de fiscale consequenties adviseren om juist niet tijdens de looptijd af te lossen.

Transportakte De akte die bij de notaris wordt gemaakt bij de koop of verkoop van uw huis. De eerste vraag is natuurlijk waarvoor u het geld nodig heeft. Behalve voor een rekening courant krediet hoeft voor een consumptief krediet geen zekerheid te worden gesteld pand of hypotheek. De offerte verliest zijn geldigheid door tijdsverloop of herroeping. Na aftrek van bovenbeschreven aflossingsdeel, blijft er nog een bedrag van 130480 Euro over om af te lossen. Op de korte termijn kunnen beleggingen echter behoorlijk in waarde schommelen. Dit opbouwen van vermogen kan op allerlei verschillende manieren.

Maandelijks of jaarlijks lost u een bedrag af op uw hypotheek. Een volledig aflossingsvrije hypotheek is in de meeste situaties niet mogelijk. Overwaarde De waarde van een stijging van uw huis ten opzichte het bedrag waar u de hypotheek voor hebt afgesloten. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Wanneer u de overwaarde van uw huis voordelig wilt benutten, extra financiŽle ruimte nodig heeft of een volledige bestedingsvrijheid wilt, kan deze hypotheek zeer interessant zijn voor u. Depotrente De rente die u moet betalen voor het stallen van uw geld in een depot. Bankgarantie De bank garandeert dat u de borgsom, indien nodig, kunt betalen. Voor het op te bouwen vermogen binnen de hypotheek kijken we zowel naar de beleggingshorizon als uw risicoprofiel. Nederlandse huishoudens staan steeds meer rood op hun bankrekeningen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu