Let op! De meeste deurwaarders houden er een incasso-afdeling op na.Incasso Brief Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Hier leest u over allerlei manieren om met uw geld om te gaan. Zelf mocht ik het bedrijf wat ik alsnog kon verkopen, niet verkopen, omdat er eerst die achterstand betaald moest worden. Als het adres wel klopte dan klinkt het misschien wel hard maar dan moet je toch eens bij jezelf én je huisgenoten navraag doen. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen.

Weblog is ook in het nieuw Vandaag heeft de weblog ook een nieuw uiterlijk gekregen. Vooralsnog bevat deze categorie slechts drie brieven, maar dit zullen er spoedig meer worden. Als het een aanmaning is kunnen ze geen beslag leggen en pas na de 3de aanmaning gaat het naar de deurwaarder. Okay De gedaagde is niet thuis en de dagvaarding gaat door de brievenbus. Dat heb ik pertinent geweigerd en het resultaat was een dagvaarding die ik netjes naast mij heb neer gelegd. Pas als die betaald zijn, trekken ze verdere betalingen af van de hoofdsom.

Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht. Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Een geldige gebruikersnaam en wachtwoord zijn nodig om hier een bericht te posten. We zullen op dit subdomein ook informatie toe gaan voegen over diverse onderwerpen op het gebied van leningen en andere financiele onderwerpen.

Ongeacht hoe hoog de gouden bergen zijn die jullie beloofd worden. Vul op het postkantoor het speciale kaartje in en plak er een postzegel op. Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. Zou me nog kunnen voorstellen dat als er een deurwaarde en een zitting aan voorafgegaan is de kosten vrij hoog zijn maar zo als hier gesteld is echt abnormaal.

Wat ik wel jammer vind is dat het bedrijf, ziek geworden door dit soort mailtjes, nu vaste tekenaarsin dienst heeft genomen en additioneel werk uit het buitenland haalt, ik meen Belgie en Duitsland.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu