Later met alle voorkomende verzekeringen, afgestemd op de autobranche.Verzekeringen is bewust kiezen voor financiŽle diensten met maatschappelijke meerwaarde. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden. Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financi le diensten. Wij baseren ons tarief op de complexiteit van de opdracht. Wij behartigen uw belangen op het gebied van motor en auto verzekeringen.

Collectief verzekeren, een collectieve bedrijfs verzekering. Omdat wij ons oprecht betrokken voelen bij uw zekerheid. Voor al uw verzekeringen is Adviesbureau Van der Zalm een vertrouwd adres. Ook met de hand geschreven administraties kunnen door ons worden verwerkt. Later met alle voorkomende verzekeringen, afgestemd op de autobranche. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor, aangesloten bij de NVA. Sommige ondernemers kiezen bewust voor kleinschaligheid, anderen bewust voor expansie.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu