Laagopgeleiden hebben de minste problemen met reclames over leningen.Reclame Lenen Minister Gerrit Zalm heeft op het gebied van lenen goede stappen gezet. Bij de spaarbank krijgen of kregen wij ook nooit meer 3 procent rente. Ruim 90 procent van alle Nederlanders noemt de leenreclames irritant en twee derde zapt weg als een dergelijke commercial op tv komt. We begeven ons op een hellend vlak, als we die sukkels in Den Haag dit laten bepalen. Lenen is geen oplossing, want je betaalt later alles met rente terug. En dan die walgelijke familiefoto waar heel het gezin zo nep lacht walgelijk.

Wat wel eens helpt, is een programma opnemen, want dan kun je de reclames bij het afspelen doorspoelen jammer genoeg niet in het toilet . Als ik nooit meer uit mag geven dan dat er binnen komt dan betaal ik deze maand maar eens geen. Begin oktober wisten de media te melden dat studenten er op los lenen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Maar het is ook bittere noodzaak om te lenen bij de IBG. Als puntje bij paaltje komt is wat zij hebben, toch maar gestolen goed.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu