Kunt u behoorlijk besparen op uw lening. Vraag dan direct een offerte aan! Als opmerking kunt u aangeven dat u uw lening(en) wilt overnemen.Ook voor overnemers? Ja, voor starters die een bestaande zaak willen overnemen. Dit dient dan als waarborg voor uw buitenlands project. Het maximum van 95 pct wordt tot 90 pct teruggebracht wanneer de terugbetaling van de lening niet volledig gewaarborgd is door een levensverzekering. Directa wil graag duidelijkheid voor al haar toekomstige klanten. Persoonlijke leningen van geldelijke middelen kunnen diverse doelen betreffen en belopen een lange termijn. Via het Global Finance System kunnen ook andere doeleinden met een hypothecaire waarborg worden gefinancierd. Het samenvoegen van een hypotheek en een persoonlijke lening in één nieuwe hypotheek, kan u extra budgetruimte geven. Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet.

Hiervoor dient u wel te beschikken over een onroerend goed in België. Leasing is een speciale vorm van huurcontract die de voordelen van huren combineert met voordelen van de volle eigendom. Kredietburo kan voor u, al uw bestaande kredieten centraliseren. Ook de aankoop van een perceel bouwgrond behoort tot de mogelijkheden. Zowel voor de financiering van uw nieuwe auto, moto, mobilhome of caravan.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu