Kunstuitleen in de openbare bibliotheek van IJsselstein.Kunstuitleen van het museum Het Kruithuis in Den Bosch. Jaap de Groot heeft geweigerd om met commissaris van de Koningin Maij-Weggen te gaan praten over de problemen bij het Liberty Park in Overloon . De kunstuitleen is hiervoor een uitstekend instrument.

Wil hedendaagse beeldende kunst bekend maken bij een zo groot mogelijk publiek. Een klein gedeelte van de collectie is online te bekijken. Villa d'Arto is een kunstuitleen, galerie en beeldentuin. De collectie biedt de keuze aan verschillende technieken, zoals schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, beelden, litho's, foto's en etsen. De werkwijze van marlou Kursten Kunstbemiddeling is een afgeleide van haar visie. Op onze monumentale locatie ontmoet oude ambacht en moderne artistiek elkaar. Het Duitse Kunstversand verkoopt zowel origineel grafisch werk als beperkte oplagen van bekende kunstenaars als Roy Lichtenstein prijzen van 617 tot ruim 20. ArtChoices biedt u een ruime keuze uit een steeds wisselende collectie kunstwerken.

Grote collectie moderne kunst voor iedere liefhebber op meerdere locaties. Een groot gedeelte van de collectie is online te bekijken. Bemiddelt tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen. Het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven HOME heeft van de Europese Unie een subsidie van 800. Via de Kunstuitleen kunt u op een gemakkelijke en prettige manier genieten van vele verschillende vormen hedendaagse kunst of tegelijkertijd regelmatig andere kunstwerken uitproberen. Bert Kuijpers is de komende twee jaar stadsdichter van Helmond. Verkoop en uitleen van moderne, abstracte schilderijen van jonge aziatische kunstenaars. Over de kunstuitleen, in het centrum en in de wijken.

Artchoices is een landelijk opererende kunstuitleen met 3 filialen en een ruime collectie moderne kunstwerken. Een of meerdere van de bovenstaande links komen uit Open Directory Project. Kunstatelier en kunstuitleen de Heygraeff presenteren een digitale galerie boordevol kunst van mensen met een verstandelijke handicap. BusZondagavond start bij SBS6 het programma 'De Bus'. Gespecialiseerd in moderne Nederlandse kunstenaars. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu