Krachtig en snel ingrijpen kan een faillissement voorkomen.Een faillissement kan enkele maanden duren maar soms sleept de zaak jarenlang. Als u failliet wordt verklaard heeft dat tot gevolg dat al uw bezittingen en geldvorderingen in beslag worden genomen. De curator maakt een lijst van uw bezittingen en schulden. In opdracht van een van onze relaties veilen wij een leuk vissersbootje, zeer geschikt voor de sportvisser. Verkoop van een partij in zeer goede staat verkerende Autobar Roma koffiemachines met onderkast. Ook van een failliete onderneming is een goede waardering te maken. Als u uw schulden niet betaalt, kunt u failliet worden verklaard. Start-end stelt inventarislijsten op en verzorgt taxaties op regelniveau. Verkoop van de complete inventaris van een grote Konmar vestiging.

Daarbij dient hij toe te zien op de belangen van de schuldeisers. Verkoop van een grote partij nieuw en bijna nieuw kantoormeubilair. Verkoop van een vijftal bijna nieuwe Dell notebooks. Middels brieven, faxmailings en belacties worden deze partijen benaderd. De goederen zijn in de meeste gevallen niet ouder dan 5 jaar.

Toekenning van dit kavel uitsluitend na goedkeuring van de Rechter Commissaris. Verkoop van een grote partij Wilkhahn bureaustoelen in zeer goede staat. Verkoop van een midelgrote partij kantoormeubilair vanuit de verhuizing van een groot kantoorpand. In opdracht van de curator, worden een tweetal caravans geveild. Ondernemingen raken om zeer uiteenlopende redenen in de problemen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu