Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd.Antiek Verkoop Bij antiek zilver kan het zich voordoen dat een zilveren voorwerp een klein deukje o. Deze worden circa 6 keer per jaar gehouden in ons huis in Blaricum. We hebben allerlei antieke broches waaronder Strass, kettingen en armbanden binnengekregen.

Antiek, glas, koper, plateel, poselein, tin, zilver, etc. Ik zal er voor zorgen dat het voorwerp cq de voorwerpen op zorgvuldige wijze worden verzonden in een deugdelijke verpakking. Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd. Iedere eerste zaterdag van de maand open voor particulieren. Nederland kent in de periode 1880 -1960 een rijke periode van toegepaste kunst op het gebied van aardewerk en porselein. Levering onder rembours houdt in dat betaling geschiedt aan de postbode op het moment dat het voorwerp aan de deur wordt afgeleverd. Hengelo bel even zekerheidshalve of de winkel geopend is.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu