Kennisgevingsbesluit Wet milieugevaarlijke stoffen Stb.Inhoud Dwangbevel In Naam Der Koningin Een ingezetene, die rechten afstaat aan, ten behoeve of voor rekening van een niet-ingezetene, is verplicht daarvor betaling te bedingen binnen den gebruikelijken termijn en in de door de Deviezencommissie aangegeven muntsoort. Gisteren ben ik even langs de kermis op de Grote Markt alhier geweest. Voor de toepassing van de bij of krachtens deze landsverordening gegeven voorschriften worden door de Gouverneur voor buitenlandse geldsoorten koersen vastgesteld welke wordt bekend gemaakt. Wijlen Birmees dictator Ne Win was een bijgelovig man.

Dus ik dacht ga je effe alles effe netjes in categorietjes zetten want ik heb net pas ontdekt dat dat ook kan. De Intha, de Rotterdammers van Myanmar, want opgewekt en ijverig, hebben zo hun eigen stijl van roeien. Wanneer dit allemaal niet is gebeurd, dan is het een incasso-brief.

De watergang onder de Nieuwmarkt wordt namelijk een van de locaties van het Festival. Zoals al direct in het begin wordt gezegd, gaat het niet om het wie, wat, waar en waarom, maar vooral om het hoe. Over de mens en zijn gedachten, over mijzelf en de wereld, over individualiteit en collectiviteit, over uiterlijk vertoon en innerlijke diepgang.

Ikzelf heb nog nooit een boek van Reve gelezen, maar wat ik de afgelopen dagen van hem gezien en gelezen heb, was het een originele geest, die tegendraads durfde te leven, te denken en te schrijven. Onder het mom van het beschermen van de unieke cultuur en levenswijze worden jaarlijks een beperkt aantal buitenlanders rond de 7000 voor een land zo groot als Zwitserland toegestaan. Hoewel onze professionele fotografenvriendin Romana uit Bangkok de brug nog veel fraaier in beeld kan brengen.

Maargoed, toch lijkt het me wel ook handig om alles in categorieŽn te hebben. De dagen worden weer wat lanmger, het zonnetje schijnt wat meer, tis allemaal wat aangenamer weer, en alles is weer zo een beetje bezonken, en kan dus het jaar weer helemaal fris beginnen . Dus ik heb het stille vermoeden dat de rest stiekumpjes is overgestapt op een ander soortgelijk programma om hun films te downloaden .

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu