Je kunt je naast het basispakket ook aanvullend verzekeren.Kwijtschelding Lening Aan Kind Als je een alleenstaande ouder bent heb je waarschijnlijk recht op een eenoudertoeslag. Indien je een baby uitkering ontvangt, heb je geen recht op bijzondere bijstand. Als zij niet kunnen deelnemen, dreigt voor hen sociale uitsluiting.

Deze dienst heeft twaalf service kantoren en 10 servicebalies door heel Nederland. De studiefinanciering in het hoger onderwijs wordt als prestatiebeurs verstrekt. Juist als jonge moeder is het belangrijk om te weten wat je financiŽle mogelijkheden zijn. Je hebt recht op studiefinanciering tot je 34e jaar. In elke gemeente is de hoogte van de uitkering verschillend. Je kunt recht hebben op 1 of meer van de kortingen.

Pas vanaf 21 jaar heb je zelfstandig recht op een volledige uitkering. Zij kunnen bijvoorbeeld onderhandelen met schuldeisers over een afbetaling die past bij je inkomen. Ziekenfonds en particuliere verzekering zijn een zorgverzekering geworden. Soms moet je door omstandigheden extra noodzakelijke kosten maken. Het is belangrijk om niet te lang met je schulden te blijven zitten. Voor het bepalen van de hoogte van de zorgtoeslag wordt er gekeken naar je inkomen en naar dat van je partner. De nieuwe zorgverzekering heeft een wettelijk vastgelegd basispakket. Het is belangrijk dat je, je inboedel verzekerd voor de juiste waarde. Tienermoeders en zwangere meiden kunnen er met al hun vragen terecht.

Indien je niet, of niet goed verzekerd bent kan dat voor veel problemen zorgen. Of er wordt bij je ingebroken en je waardevolle spulletjes worden gestolen.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu