Is het rentetarief lager dan van een reguliere consumptieve lening.Consumptieve Lening Nadeel is echter dat dit rendement veelal niet gegarandeerd is en af kan wijken van uw verwachting. Schuldrest De schuld die is overgebleven aan het einde van de looptijd van uw hypotheek. Om dit bedrag bij elkaar te sparen, dient u maandelijks een behoorlijk bedrag opzij te zetten. De maximale looptijd van de verzekering bedraagt dertig jaar. Bereidstellingsprovisie De kosten van het verlengen van uw hypotheekofferte.

Rentestand De hoogte van het percentage rente dat u moet betalen. HypoScout is specialist in deze speciale situaties, en onze hypotheek adviseurs kunnen deuren openen die voor anderen vaak gesloten blijven. Hypotheekofferte Voorstel van de geldverstrekker waarin staat tegen welke prijs en voorwaarden de hypotheek verstrekt kan worden. Beleggingsfondsen Een groep van verschillende aandelen, obligaties en opties. In een persoonlijk gesprek nemen onze adviseurs uw huidige hypotheekopzet altijd wel mee in hun advies. Vanwege 2 fiscale ontwikkelingen zullen deze hypotheekvormen steeds minder gekozen worden. Afsluitkosten Dit zijn alle kosten die u maakt bij het afsluiten van een hypotheek.

Consumenten zien deze vorm van krediet als een gemakkelijke manier om nog verder rood te staan. Voordat je de renteverhoging echt in je portemonnee gaat voelen moet je het wel heel bont maken. Deze vorm van lenen is een schadelijke doping waar je geen genoeg van krijgt. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Premiedepot Geblokkeerde spaarrekening van waaruit automatisch premies worden gestort, bijvoorbeeld ten behoeve van de meeverbonden levensverzekering van een spaarhypotheek of andere levenhypotheek. Hiermee worden de creditcards bedoeld waar een rekening met een krediet aan vastzit. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Het voordeel van de spaarvormen is dat u vaak een gegarandeerd rendement heeft.

Welkom

Schuldeisers Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Hier kunt  u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

Menu